Mio cognato e mio suocero hanno iniziato ad andare a pesca, questa volta hanno pescato un tonno, buona parte mio suocero lo cucina per farne barattoli di conserva da consumare durante l’inverno. Un po’ l’abbiamo lasciato fresco da consumare e ho preparato questa ricetta di tonno all’aceto balsamico.
Ingredienti tonno all’aceto balsamico:
tonno
aceto balsamico
olio EVO
Procedimento tonno all’aceto balsamico:
Tagliate il pesce a cubetti, fatelo tostare in un padella con un po’ d’olio un tre minuti per lato. Aggiungete l’aceto balsamico secondo il vostro gusto, un po’ si sale/pepe e il vostro piatto è pronto!
English version
My brother-in-law and my father-in-law started to go fishing, this time they caught a tuna, most of my father-in-law cooked it to make cans of preserves to be consumed during the winter. We left it a little fresh to eat and I prepared this tuna recipe with balsamic vinegar.
Ingredients tuna with balsamic vinegar:
tuna fish
balsamic vinegar
extra virgin olive oil
Tuna method with balsamic vinegar:
Cut the fish into cubes, toast it in a pan with a little oil for three minutes on each side. Add the balsamic vinegar to your taste, add a little salt / pepper and your dish is ready!
Lascia un commento